Blog

Op deze pagina hou ik een blog bij over hoe ik zelf het ouderschap ervaar en mijn eigen ontwikkelingen hierin. Ik zal in mijn blogs  regelmatig vertellen over wat ik meemaak als moeder van vier kinderen, ons gezinsleven en alles wat daarbij komt kijken.

Wij wonen met ons gezin in Oldenzaal. Mijn man Sjoerd (geboren in 1981 en docent Geschiedenis, Aardrijkskunde en Economie en ik (1986) hebben vier kinderen. Onze oudste zoon heet Tijn, hij is 8 jaar (2011) en zit in groep 4. Hij is een leergierig, avontuurlijk en gevoelig ventje die gek is op dieren en groot fan is van Freek Vonk. Zijn fascinatie over de wereld vind ik fantastisch. Hij wil graag alles leren over dieren, onze aarde en over alle planeten ver hierbuiten. In 2012 hebben wij een dochter en zusje gekregen, Lenthe. Lenthe zit inmiddels in groep 3 en is een vrolijke, lieve, stoere, gevoelige en kritische meid met een behoorlijk creatieve geest. Ze is gek op tekenen en knutselen en bedenkt de leukste ideeën. Quinten is ons derde kindje (2013) en zit nu in groep 2 van de basisschool. Quinten is een vrolijk mannetje die van grapjes houdt en een enorme fantasie heeft. Hij is gek op verkleden en hij kan heerlijk opgaan in zijn eigen spel. Eind 2017 is ook Quinten grote broer geworden en daar is hij best een beetje trots op. In december is namelijk ons 4de kindje geboren, Tyge. Tyge is een heerlijk vrolijk en tevreden ventje, waar we met zijn allen ontzettend van genieten!

Naast het schrijven over mijn eigen ontwikkeling in het ouderschap zal ik jullie in mijn blog een kijkje geven in ons gezin, waarin we alle ballen hoog moeten houden en gelijktijdig vooral volop willen genieten van elkaar. Hopelijk kan ik jullie inspireren met leuke activiteiten om te doen, leuke ideeën om te knutselen en lekker creatief bezig te zijn, boekentips, ideeën voor kinderfeestjes, verjaardagen, feestdagen enzovoorts. Natuurlijk bestaat een gezinsleven niet alleen uit leuke dingen en daarom zal ik ook de lastige dingen van het ouderschap beschrijven. Ik ben graag open en eerlijk en af en toe te recht door zee, ook ik ben in ontwikkeling en deel dit graag om zo anderen te inspireren.

Feedback op mijn blog of wil je graag ergens op reageren? Of heb je een vraag over een van mijn blogberichten? Laat gerust een berichtje achter of mail me! Ik kom graag met je in gesprek!

Liefdevolle groet,

Susanne