Review WaytoPlay

Review WaytoPlay

 

Spelen vinden mijn kids natuurlijk hartstikke leuk en als groot fan van spelend opvoeden speel ik natuurlijk zelf ook graag mee. Bij het uitkiezen van speelgoed hebben wij als belangrijkste vuistregel dat het duurzaam moet zijn. Zo zonde als speelgoed zo weer kapot gaat en rijp is voor de prullenbak. Dat is naast slecht voor de portemonnee ook zeer slecht voor het milieu. Bij het kopen en beoordelen van speelgoed letten wij dus goed op of het lang mooi blijft, lang leuk is om mee te spelen, een tweede leven kan krijgen en het liefst ook nog eens op een duurzame wijze is geproduceerd. Speelgoed kopen wij daarnaast het liefst tweedehands, dit is een duurzame optie en ook nog eens goed voor de portemonnee!

 

Van de webshop Felicia’s Choice mochten wij de WaytoPlay testen. Super leuk natuurlijk! Zoals gezegd houden wij van spelen en als wij de kans krijgen iets uit te testen dan doen wij dat graag!

Ik zag de Waytoplay autobaan al regelmatig voorbij komen op internet en het leek mij heel leuk voor de kids. Vooral voor Quinten, onze een na jongste zoon die graag met auto’s speelt. Ook leek het mij hele mooie aanvulling in combinatie met de lego of de houten treinrails. Dus ik was heel blij dat wij de Waytoplay mochten testen!

En we hebben het even goed getest hoor! Binnen op de vloer en op het vloerkleed, buiten op de tegels, in het gras en op het zand en zelfs onder de douche! De kinderen vinden het leuk om mee te spelen en zoals ik al verwachtte pakt vooral Quinten de wegdelen er vaak bij. Naast dat je er met gewone auto’tjes op kan rijden, combineert het ook goed met de lego, de duplorails en de playmobil. En helemaal leuk wordt het met de wobbel en de regenboog van Grimms erbij! De wegdelen zijn soepel en zo kan je het makkelijk over hobbels, richels, bogen en heuvels neerleggen. De Waytoplay is zowel geschikt voor binnen als buiten en zelfs voor onder de douche of in bad! Mijn kids vinden het heel gaaf dat je de wegdelen onder de douche gewoon verticaal tegen de muur kan plakken! Kortom, het is echt veelzijdig open ended speelgoed dat de fantasie stimuleert!

De WaytoPlay is echt van zeer goede kwaliteit. Je voelt dat het echt duurzaam is en zeer lang meegaat. Het is makkelijk in en uit elkaar te halen en neemt bovendien bij het opruimen weinig ruimte in beslag. Op het begin vond ik dat het wat stof aantrok, maar gelukkig werd dit snel minder. Bovendien zijn de wegdelen makkelijk schoon te vegen of even in een sopje te doen. Ook een pluspunt vind ik dat het makkelijk uit te breiden is, want vooral als je veel wegdelen hebt en je een lange baan kunt maken is het erg leuk speelgoed. Dan kom ik ook bij het enige minpuntje van de Waytoplay, de prijs. Maar als je het er voor over hebt dan gaan je kids aan de Waytoplay zeker veel plezier beleven!

Wij testen graag speelgoed uit! Wil jij van jouw product ook een eerlijke review op mijn website, neem dan contact op met info@vrijopgroeien.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *