Een dagje kamperen

Vorig weekend was het heerlijk weer en hebben we een super fijne dag gehad samen. Wij hadden pas geleden een vouwwagen gekocht en die moest natuurlijk getest worden! Daarom gingen wij een dagje naar de dagcamping op de Holterberg!

Twee weken daarvoor waren wij aan het wandelen op de Holterberg. Het was heerlijk rustig en we genoten van de natuur. Op onze wandeling kwamen we langs deze dagcamping. Zo was al snel het idee ontstaan om onze nieuwe vouwwagen met mooi weer eens op deze plek te gaan testen! Ik stelde me al een dagje met zijn zesjes voor, in een oase van rust, midden in de natuur. Echter aangekomen op de dagcamping ontdekten wij dat wij zeker niet de enige waren met het idee! Er stonden zeker 10 andere tenten, campertjes en caravans met allemaal mensen die een dagje lekker wilden recreëren in de natuur.

Maar er was natuurlijk nog een mooi plekje over voor ons om onze vouwwagen te proberen. Na een lekkere picknick gingen de kinderen lekker spelen terwijl wij gingen stoeien met tentstokken van de vouwwagen. Persoonlijk vond ik het een heel gedoe om hem op te zetten, maar het was natuurlijk ook de eerste keer. De volgende keer gaat het vast sneller. Nadat we hem hebben opgezet hebben we nog heerlijk een paar uur lekker samen kunnen spelen met de kids, we hebben lekker gewandeld, voorgelezen, spelletjes gedaan, gevoetbald, in de zandbak gespeeld, door het bos gestruind en een ijsje gehaald. ’s Avonds na een heerlijk broodje gezond hebben we de boel weer ingepakt en zijn we naar huis gereden. Enthousiast over het kamperen en klaar voor nog meer weekendjes weg!

Wist jij van het bestaan van deze (gratis) dagcampings? Wij vonden het erg leuk om te doen en zeker een aanrader om heen te gaan! Zeker als je net als ons een nieuw kampeermiddel hebt dan kan je heel gemakkelijk naar een dagcamping gaan om deze eens uit te proberen. Op deze site vind je een uitgebreid overzicht van de verschillende dagcampings in Nederland!

Nu nog op zoek naar een leuke camping voor een weekendje weg, want we willen natuurlijk ook wel even weten of onze vouwwagen lekker slaapt. Heb je goede tips? Laat ze dan gerust hieronder achter!

One Comment

  1. Pingback: Kamperen met een baby – Vrij Opgroeien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *